Vad gör en nagelteknolog?

göra naglar malmö

En nagelteknolog eller nagelstylist kallas de personer som tar hand om och gör händer och naglar lite finare. Många gillar att göra manikyr på en salong, då det är ett enkelt sätt att lyxa till vardagen. Du kan göra fina naglar i Malmö till exempel. Det genom att söka efter salonger på Timecenter.se. Genom att göra naglar Malmö så kan du uttrycka din personlighet. Du kan få vackra klassiska naglar med fransk manikyr eller varför inte satsa på  färgstarka lösnaglar.

Yrket i sig har under de senaste åren blivit poppis. Många  unga tjejer och kvinnor vill utbilda sig till just detta. Som nageltekknolog så jobbar man bland annat med att förstärka, fila, dekorera och reparera naglar.

Det krävs en del kunskaper att jobba och använda sig av  akrylfärger, härdplast eller riktigt shellac. Därför är det bra att gå en utbildning om man vill jobba som det. 

Utbilda dig till nagelteknolog

En utbildning till nagelteknolog finns lite varstans. En del är kurser, andra är på flera veckor. Det kan skilja sig en del åt hur upplägget ser ut, beroende på var du går kursen. Men ofta så varvas teori och praktik med varandra. Sedan får du även lära dig mer om branschen, marknadsföring och nätverkande. Många gånger är det sedan ett avslutande prov.

På nätet kan du söka fram olika skolor, kurser och utbildningar som finns, om det är så att du vill bli nagelteknolog. Om du bara vill få manikyr själv, sök salonger på timecenter.se. 

1 Dec 2019

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: