Vad behöver jag för simkort?

Idag är det så att de allra flesta äger någon typ av mobiltelefon. Det vanligaste är att man har en så kallad smartphone. Dessa går att ringa med, skicka sms men även surfa på nätet med. Man kan ladda ner appar och spela spel med mera. Dessa telefoner har ofta ett så kallat micro simkort. Har du en äldre mobiltelefon, och ska köpa ett nytt kontantkort? Då gäller det att du kollar vad för simkort som gäller för just din mobil. Äldre modeller har ofta stora simkort. Dock är det så att många operatörer har vart smarta och beställer man hem ett kontantkort, så kommer det så att du kan trycka ut rätt storlek från ett plastkort. Det underlättar för dig om du glömt kolla innan vilken storlek just ditt simkort har. Du kan förresten hitta kontantkort så väl som simkort på nätet. Jämför gärna de olika mobiloperatörerna.

Jämför kontantkort med varandra

Det finns många bra fördelar med att ha ett kontantkort som sitt simkort. Det är ingen bindningstid, samt att du kan få det gratis. Du betalar bara för prisplanen eller för det du ringer för. På simkort.se kan du hitta en lista på de mest populära svenska mobiloperatörerna som erbjuder gratis kontantkort. Det är sedan enkelt att skicka efter ett via samma sida. Jämför olika prisplaner och se även till att du har täckning där du bor med den operatör du väljer. Kolla gärna med dina vänner vad de har, kanske ni får billigare samtal till varandra?

30 Aug 2016

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: