Vad är egentligen en give away?

Att en give away är något man ger bort, det hörs ju på namnet. Men vad innebär det egentligen? Grejen med en give away, det är ofta att det är i marknadsföringssyfte. Det handlar oftast om olika profilprodukter som man sätter sitt företags logga på, eller annat tryck som refererar till företaget i sig. Dessa gåvor ger man sedan ut till kunder, besökare på mässa, leverantörer och ibland även som julgåva till anställda. Tidigare var det rätt vanligt att dessa give aways var lite billigare, både att köpa in, tillverka och ge bort. De kanske inte riktigt höll så bra heller. Men idag finns det företag som satsar på detta med gåvor att ge bort, som är av bra kvalitet.

Vad passar som give away?

Oftast är en give away alltså en profilprodukt som det heter. Det handlar ofta då om prylar de flesta använder i vardagen. Det är inte ovanligt att se muggar, pennor och nyckelband, men det finns även tygkassar, paraplyer, ryggsäckar och mycket mer. Du som har företag och vill satsa på olika give aways, välj då bra saker du vet andra har nytta av. För om de har nytta av det, så kommer de använda det. När de använder det, ja då får du ju den reklam du behöver och vill ha. Som give away till anställda, i julgåva, satsa gärna på presentkort, det är mest rättvist! Då kan de själva välja vad de vill ha. 

4 Nov 2021

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: