Upptäck Alperna

Det finns över 600 skidorter i Alperna och Pyrenéerna och det gör att man har ju en hel del att välja på när man planerar årets skidresa. Det kan tyckas konstigt att göra det mitt i sommaren, men det är bra att boka din skidresa i tid. Sedan kan man även åka till alperna under sommaren, men då för att vandra, inte för att åka skidor. Det finns flera bra flyg till skidorterna i alperna och Det går ganska lätt att hitta flygresa Alperna, året runt. Du som vill hitta en bra resa, läs denna artikel i Vagabond, om Alpernas 8 bästa toppar. 

Sommar i Alperna

Du som vill testa på att ta en flygresa Alperna i sommar, du ska inte missa att göra en massa andra kul saker. Det finns massor av härliga vandringar man kan göra, i de olika länderna. Det går även bra att spela golf i alperna så väl som att det går att cykla runt. Sedan finns det även en massa vattensporter man kan testa på. Även bergsklättring och paragliding. 

Boka skidresan nu

Det kan vara bra att kolla upp flyg skidorter Alperna reda nu med, om du har planer att åka dit i vinter. Särskilt runt de veckor som skolor har lov. Det är ju så att när högsäsongen kommer ja då brukar det mesta redan vara uppbokat. Så det är bättre att vara ute i god tid och få den resa man vill ha. 

6 Jun 2019

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: