Tips för ett schysst trapphus

Höga krav på tillvaron inkluderar för en del av oss också att ha det rent och snyggt omkring oss. Gärna lite ombonat också för att vi ska trivas och må bra. Bor man i en hyreslägenhet, eller i en bostadsrätt, i Stockholm så vet man att det ibland kan vara precis allt annat än mysigt, trevligt, ombonat och rent. Så här får du lite tips för hur du ska kunna ha ett rent trapphus där du bor, håll tillgodo. 

Prata med grannarna

Bor man i en trappuppgång där alla känner alla så är det betydligt mycket svårare att grisa ner. Det är väl så att ju mer anonym man är bland sina grannar desto mer kan man skräpa ner utan att känna att man förstör för andra. Så heja, stanna och prata eller bjud på en kopp kaffe. Du kan ju få en ny vän på samma gång. 

Ordna städdagar

Om alla hjälps åt är det roligare att städa än om man på egen hand ska gå där och sopa och svabba i ett trapphus. Genom att hjälpas åt en gång per månad så kommer ni att hålla det rent och snyggt. Eller hyr in experter. På https://smarttrappstadning.se/ kan du läsa mer om hur man går tillväga för att få hjälp med städningen, och där kan du också ta reda mer om vad det är för pris på trappstädning om man inte vill, eller kan, göra det på egen hand. 

20 Jan 2020

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: