Planer för sommaren

Jag vet att det inte är långt kvar till julafton men vad är då bättre än att drömma sig bort till varma och soliga dagar i juni-juli-augusti? Jag satt och kollade lite på nätet på hur man skulle kunna uppdatera uteplatsen och när jag hade läst lite om Somfy Terrassmarkiser så började en plan att formas. Den planen vill jag dela med mig av!

Vi får börja med att lägga nytt golv

Vår terrass är lite gammal och sliten och även om golvet är helt så vill jag ha nytt och fräscht. Sedan ska det upp motoriserad terrassmarkis som kommer att ge oss som ett extra rum på sommaren. Sen ska jag köpa nya möbler och slänga den gamla parasollen. Visst låter det enkelt? Nu ska vi bara övertyga familjen om att det här projektet är något som behövs. Kanske ska jag så ett litet frö redan nu så att det inte verkar som att idén är min när våren kommer. 

Kanske en badtunna

Om min kära livspartner ändå känner att det här är mitt beslut och mina idéer så får jag nog försöka slänga in ett litet spabad också. Funderar i såna fall på en badtunna som man kan elda i så att det blir varmt och skönt. Det bästa av allt är att den kan man ju använda året runt sen så det är ingen dum tanke alls. Så golv - terrassmarkis - badtunna! Nu vet du hur min lilla plan ser ut, så får vi se om den går i lås till sommaren!

10 Nov 2022

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: