Piffa till köket

De flesta av oss drömmer om att ha ett visst kök. Att kunna renovera det man har till att bli det man drömmer om. Dock är det ju ett ganska dyrt projekt att göra och det är inte alltid plånboken matchar de drömmar man har. Men om man vill få det lite fräschare och lite nyare så kan man satsa på att göra små saker för att piffa upp det hela. Det går att köpa posters som passar i köket och hänga upp så väl som att man kan måla om en vägg eller två. Det går även att måla om köksmöblerna samt lacka om alla luckor. Luckorna kan även få nya knoppar eller handtag för att kännas nyare.

Små medel kommer man långt med

Det krävs inte så mycket för att få köket att kännas nytt igen. Du kan även satsa på ny bänkskiva eller något så enkelt som att byta ut mattorna, handdukarna, gardinera och dukarna. Ny textil gör att det genast känns fräschare. Att använda små saker till att förnya med, det går även att göra i andra rum, inte bara köket. Det är klart att det roligaste är när det finns möjlighet att renovera, men som sagt, det kostar ju pengar. 

Köket är ju den plats många av oss gärna är i ofta. Det för att laga mat, äta tillsammans eller bara umgås i. Så gör ditt kök så personligt som du kan.

14 Jun 2021

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: