Packa på rätt sätt med bra wellådor

Något som är bra att skaffa dig, om du ska flytta, det är en massa wellådor. Wellådor är ju även bra för den som har företag och vill skicka ut saker till sina kunder. Men, för dig som ska flytta, så är det ju en del saker som ska packas. Det är då bra att ha en massa olika lådor. 

Packningen är en mycket viktig del av en flytt. Det gäller att göra det i tid och att göra det på rätt sätt. Att packa dem allt för tungt är inte bra. Så har du många böcker, fyll inte lådorna med dem. Det är bättre att ha ett par böcker i botten då och sedan fylla på med lättare saker. 

Packa i god tid

Det är bra att börja packa i god tid så att du hinner med. Du bör innan det rensa ut det du inte vill ha med dig. När du ska packa sedan, satsa på att ha många wellådor, gärna i samma storlek, enklare att stapla i flyttbilen. Ha även plastpåsar, bubbelplast/tidningspapper, tejp, saxar, tuschpennor. Märk upp dina lådor med, om de är ömtåliga samt var de ska i nya bostaden. 

Bra lådor för företag

Wellådor är även bra för dig som är företagare, kanske du har en e-handel? Då gäller det ju att ha bra lådor som klarar av att bli skickade. Det är just vad wellådor klarar av på bra sätt. Satsa även på bra packtejp med!

16 Jun 2021

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: