När du inte kan, eller vill, städa själv

Artros i knän och höfter? Ont om tid eller helt enkelt ingen större lust! Skälen till att inte vilja sköta sin flyttstädning på egen hand kan var många och samtliga skäl är helt okej! Man måste faktiskt inte flyttstäda själv om man inte vill, eller kan. Det finns bra städföretag som löser det i ett nafs, och dessutom så går det på rut-avdrag också. 

Saker man kan göra istället

Att flyttstäda är jobbigt, det kan man aldrig sticka under stol med. Det är också ganska tråkigt. Det enda som är kul med en flyttstäd är när det är klart och godkänt och man kan lämna ifrån sig nycklarna för gott. Men vad ska man göra istället då? Det finns mängder med saker man kan hitta på!

  • Komma in i nya bostaden och börja packa upp ordentligt. Det är alltid svårt att komma till ro innan allt är klart. 
  • Gå och fika med en vän! Det tar i genomsnitt tre timmar att flyttstäda en normalstor lägenhet. Det blir en bra fikastund istället. 
  • Jobba. Kanske inte så kul det heller men den tiden man lägger på att städa är bättre att lägga på att jobba. 

Även om man kan städa själv så finns det idag inte många skäl att göra det. Det är så pass billigt och det blir så pass mycket bättre när en städfirma gör det att det vore dumt att göra det själv. 

16 Jun 2021

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: