Möblera kontoret på ett bra sätt

När man inreda ett kontor, så är det bra att tänka till lite extra. Hur man inreder kan nämligen påverka hur personalen jobbar och hur de mår. Det är bra om du kan se till att skapa en bra miljö, där alla trivs. Detta gäller allt från den sociala miljön till hur man alla placerar kontorsmöblerna. Det har faktiskt gjorts forskning på hur arbetsmiljön påverkar. Där har man bland annat sett att personal som jobbar i kontorslandskap, där kontorsmöbler är samlade tillsammans i ett enda gemensamt rum, jobbar sämre. Detta beror bland annat på att man tappar fokus, eftersom man är många och alltid någon som pratar. Det gör att arbetsförmågan faller. En annan viktig sak att tänka på är de kontorsmöbler man har är anpassade för de arbetsuppgifter man utför. Se till att skapa olika sorters ytor, mindre ytor om det är mycket telefon, stora ytor om det är många möten. Är det mycket jobb vid en dator så är det bra att satsa på ett höj- och sänkbart skrivbord och stol.

Välj rätt sorts kontorsmöbler för ert kontor

Det är inte bara hur man placerar kontorsmöbler som är viktigt. Det är även av yttersta vikt att man väljer bra och gärna ergonomiska kontorsmöbler. Ett höj- och sänkbart skrivbord är ett bra alternativ. Det möjliggör att kunna både sitta och stå och arbeta. Se även till att ha kontorsstolar som går att justera, bra datorer med bra skärmar och kontorsmöbler som ger möjligheter till paus,

21 Sep 2016

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: