Kul saker att hitta på i Göteborg

Göteborg är en riktigt trevlig stad att besöka, oavsett vad det är för årstid. Om du ska åka hit och vill ha ett bra ställe att bo på, då kan du välja Hotel Riverton. Detta hotell i Göteborg är riktigt bra samt att det ligger nära många sevärdheter. Hotel Riverton ligger i området, Skeppsbron, precis intill vattnet med bra förbindelser till hela Göteborg. Du har nära till Rosenlundskajen så väl som stadsdelen Haga. Du kan även ta in panoramautsikten från Skansen Kronan eller upptäcka Göteborgs modescen med lokala designers vid Kungsgatan och Magasingatan. 

Haga är en trevlig stadsdel, känt för alla sina caféer, så dit kan det vara värt att bege dig. Du kan även ta ett besök på Feskekôrka där du kan köpa massa goda saker inom fisk och skaldjur.

Upptäck Liseberg

Det som de allra flesta känner till med Göteborg, det är ju att här ligger nöjesparken Liseberg. Denna park är öppen på sommaren samt att de även har öppet under halloween samt under julen. Just jul på Liseberg är en fantastisk upplevelse. 

Nära Liseberg har du Universeum, som är ett kul vetenskapscenter för både stora och små och även det är så klart värt ett besök. 

Shopping

I Göteborg finns det även bra shopping. Dels kan du bege dig till Kungsgatan, som är hela 930 meter lång och fylld med butiker samt även caféer och restauranger. Denna gata leder vidare till Kungstorget där Saluhallen finns. Du når även Avenyn enkelt från denna gata. Sedan kan du även välja att ta dig till Nordstan, nära tågstationen för att shoppa. 

2 Nov 2022

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: