Kan man göra något åt pigmentfläckar?

pigmentflackar

Något jag har upptäckt det senaste är att jag fått en massa mer pigmentfläckar. Jag har sett på nätet att det ska gå att bleka pigmentfläckar. Men kanske det är bra att kolla upp dem först så att det är ofarliga sådana. Sedan finns det ju även krämer som bleker bruna hudfläckar har jag sett.Men som sagt, det finns ju de som är ofarliga och så finns det väl de som kan vara ett tecken på cancer. Får kanske boka in ett besök hos läkaren innan jag gör något åt dem. Dock  är det rätt jobbigt att ha så många som det har blivit det senaste.

Livsfarligt söka på nätet

Just det där att söka på nätet efter en del information som man vill veta om förändringar i kroppen kan vara farligt. Man kan få för sig att man lider av både det ena och det andra eller till och med är döende. Just att leka läkare och ställa egna diagnoser ska man nog vara försiktig med. Men tror vi är många som gör det så fort det gör ont någonstans eller man upptäcker något annorlunda. Men det är alltid bra att kolla av med läkare innan man bestämt sig själv för vad man "lider" av. 

Bra att kolla upp

Just förändringar i huden är något som man bör kolla upp hos en läkare, eftersom att det faktiskt kan vara något allvarligt.

25 Sep 2019

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: