Jag cyklar allt för sällan

När jag var liten och yngre, då hade jag en cykel, som jag använde, vart jag än skulle. Jag var ute jämt, cyklade än hit och än dit. När jag blev vuxen och skaffade mig körkort och bil, så blev min gamla cykel stående i garaget. Det blev inte av att jag använde den, det var ju så bekvämt med bil. Men det senaste har jag börjat fundera en del på att köpa en elcykel. Det känns ju lite onödigt att ta bilen jämt, särskilt om det är korta bitar man åker. Då är det ju bättre att ta cykeln, eller hur? Anledningen till att det är just en elcykel jag funderar på, är just att den har el elmotor, som hjälper till uppför. Vi har många backar kring där jag bor. Det är ju tungt att trampa uppför, men med en elcykel går det lätt!

Vad för modell ska man ha?

Jag såg på nätet att det finns elcyklar hos elcykelpunkten.se. De har en massa olika modeller så det känns som att det är svårt att välja. Får nog jämföra dem mot varandra och se vad det är som kan tänkas passa mig. Jag vill ha en som funkar för just mig. Kanske ska ta och testa lite olika modeller och så, för läste att det får man, alltså testcykla dem. Det är ju bra, för då vet man att man kommer välja rätt sen när man fått prova dem. 

1 Feb 2019

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: