Hur mycket kostar hemstädning

Har du funderat på att anlita en städfirma för hemstädning? Du kanske då funderar på vad det kan kosta med hemstäd. Det kan så klart variera, beroende på vilken städfirma du väljer att anlita samt vad som ingår.  Bland faktorer som kan avgöra priset finns dessa:

  • Antal kvadratmeter som ska städas
  • Omfattning av städningen
  • Hur ofta du vill ha hemstäd
  • Om städmaterial eller inte ingår
  • Var du bor

Ta in offerter

Det du kan göra, det är att kolla upp ett par olika städfirmor nära dig och be dem skicka en offert på vad hemstäd kostar. Det så att du dels kan jämföra pris, dels jämföra vad som ingår. Just att veta vad som ingår i priset är viktigt att ta reda på. Det så att du vet vad det är för städmoment som görs och vilka som kan komma att kosta extra.

Kolla även om det är fast pris eller timpris som anges och kolla även om priset är inklusive moms samt RUT-avdrag.

Att anlita städfirma

När du ska anlita en städfirma så bör du även se till att ha klart för dig hur ofta du vill ha städhjälp samt vad det är du vill ska ingå. Många städfirmor har bra abonnemang, där de kommer en gång per vecka eller varannan. Du bör även anlita en städfirma du känner dig trygg med. Ta gärna personlig kontakt med den du funderar på att anlita. Det för att känna efter hur det känns. 

23 Aug 2021

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: