Haltar ekonomin i klubben?

Både klubbar och företag kan ibland uppleva att ekonomin haltar lite grand, man har pengar på väg in från olika fakturor men samtidigt så ska man betala sina egna fakturor före det datum som du får betalt från dina kunder. Det kan ju vara problematiskt om man säger så. För en del sportklubbar så finns det möjlighet att söka tillfälligt ekonomiskt stöd från kommuner eller från sina sponsorer men för ett företag så är det lite svårare. Som tur är så finns det smarta lösningar även för de som har en firma så att man snabbt och enkelt klarar sig ur en ekonomisk knipa. Vill man inte ta ett lån så kan man helt enkelt sälja sina fakturor till ett factoringföretag.

Hur gör man?

Till att börja med så måste man ju ha fakturor utställda till sina kunder, dessa kan man sedan sälja till företag som köper fakturor. Ett sånt företag hittar du på säljafakturor.nu och bara på en eller två dagar så kan du ha pengar på ditt konto. Dina kunder får då en ny faktura från det företaget istället men i övrigt så blir det ingen skillnad alls. Inga dolda avgifter eller konstigheter vilket gör att deras förtroende för dig inte minskar. På detta enkla sätt kan du se till att du har en hög likviditet, att du kan betala ut löner till dina anställda och att dina leverantörer inte behöver vänta på sina pengar. Det är ett mycket vanligt sätt att lösa dessa problem och även stora bolag gör så här.

14 Jun 2017

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: