Funderar du på att skaffa nytt mobilabonnemang?

Har du typ "alltid" haft samma abonnemang och operatör för din mobil? Visst är det ok, om du känner att du är nöjd och att du betalar rätt pris i förhållande till vad du får. Dock är det rätt många som betala rätt mycket för sitt abonnemang och det är ju rätt onödigt. Det finns ju billiga mobilabonnemang, som kan ge dig dig samma förmåner du har nu, fast till bättre pris. Det du kan göra, det är först att kolla om det abonnemang du har idag, har en bindningstid samt om det finns en uppsägningstid att förhålla dig till. Sedan kan du jämföra olika abonnemang så väl som olika operatörer mot varandra, för att se vad de har att erbjuda.

Vad är viktigt för dig?

Oftast är det ju två saker som är viktigt i ett mobilabonnemang och det är hur mycket man kan ringa med det samt hur mycket man kan surfa. En del abonnemang har fria samtal och fri surfning som ingår i priset. Andra har att du kan göra det upp till en viss summa, sedan betala extra. Det är ju bra att fundera på vad dina behov är. Om du ofta är ute, utan wifi och gillar att kunna surfa så är det ju bra med en stor surfpott eller att du kan göra det fritt. Samma med samtal. Så jämför de abonnemang som har det du söker och byt om det känns rätt!

21 Jan 2022

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: