Förmågan att rädda liv

Att rädda ett liv är något värdefullt. Om man råkar ut för att en person får ett plötsligt hjärtstopp till exempel så är det bra att ha kunskaper för att kunna rädda denne. Plötsligt hjärtstopp är något som kan drabba alla, oavsett ålder och hälsa. Har du gått en HLR utbildning så ökar chansen att just du kan rädda den person som drabbas. Det är bra att använda sig av HLR tillsammans med en hjärtstartare. Det är nämligen bara med hjälp av en hjärtstartare som man kan med en elchock bryta det elektriska kaos som hjärtat befinner sig i under de första minuterna när det hjärtstopp sker. Dock är det extremt viktigt att även utföra HLR. Får någon ett plötsligt hjärtstopp så kan du genom att ha gått en HLR utbildning samt använda en hjärtstartare ha större chans att rädda personen. Om du gått en första hjälpen kurs så vet du vad du ska göra om en olycka har skett. Hos Hjärtgruppen.se kan du boka in en HLR utbildning. De erbjuder även första hjälpen kurser. Båda leds av erfarna läkare och medicinskt utbildade människor. Att lära sig rädda liv är en kunskap som är bra att ha.

Kurser som passar alla

HLR utbildning och första hjälpen kurser finns hos Hjärtgruppen och dessa är till för både privatpersoner och yrkesgrupper. Det finns HLR som är inriktat för olika typer av grupper, beroende om du jobbar med barn, inom sjukvården eller är en förälder.

22 Jun 2016

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: