För dig som gillar jakt, natur och friluftsliv

Att tillbringa tid ute i naturen eller skogen, det är det många som gillar att göra. En del jagar, andra plockar svamp och bär och en del njuter bara av tystheten och stillheten som finns där. Själv gillar jag att ta skogspromenader för att hämta ny energi. För den som tillbringar mycket tid ute i skogen och naturen så är det inte fel att ha med sig saker som man kan behöva. Det finns en butik på nätet jag tycker är bra. Den heter Handla Digitalt. I den butiken finns det avståndsmätare, kikare, kikarsikten och mycket mer. Det finns en hel del för friluftsmänniskan här!

Njut av skog och mark

Något som är rätt så unikt här i Sverige är att vi har det som kallar allemansrätten. Det innebär att man har rätt till att vistas ute i skogen och naturen, så länge man inte förstör eller lämnar spår efter sig. Att kunna njuta av skog och mark är inte fel och det borde vara fler som tar sig ut för att göra just det. Man måste inte jaga, leta svamp eller så, utan man kan bara vara. Ta med ett tält och stanna över en natt, vandra där du aldrig gått tidigare, upptäck nya saker!

Handla det du behöver på nätet

Om du är en person som vill skåda efter fåglar, eller jaga när du ändå är ute, så se då till att handla det du behöver hos Handla Digitalt. 

7 Apr 2019

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: