Fint sätt att spara dina minnen på

Innan digitalkamerans tid, så var det vanligt att man lämnade in sin fotorulle för framkallning så att man fick kort i ett kuvert. Dessa kunde man sedan sätta in i fotoalbum eller rama in. Nu är det vanligt att de flesta kort man har, de är digitala och kanske sparade i album på datorn. Men det blir ju sällan av att man sitter och tittar på dessa kort. Det man kan göra, det är att satsa på en så kallad fotobok. Det som skiljer det från ett vanligt fotoalbum är att korten är tryckta i boken. Det är alltså som en vanlig bok med bilder, fast då med dina egna kort och dina egna minnen.

Smart present

Det är inte fel att göra en fotobok att ge bort i present. Det kan vara även en present för dig själv. Det passar bra att ha fotoböcker som bröllopsalbum, semesteralbum, årsbok, barnens första år eller som egen receptbok. Det finns många bra stunder du kanske förevigat med att ta kort på. Dela dem med andra och med dig själv i en snygg fotobok. Ofta kan du även designa den som du vill samt ibland lägga till bakgrunder med mera.

Göra egen bok med foton

Givetvis kan du framkalla även digitala kort idag och sätta in dem i en bok så att det blir som en slags fotbok, men det bästa är att gå via företag som trycker bilderna rakt i boken, då det håller bra mycket längre. 

19 Oct 2021

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: