Bugaboo Donkey en barnvagn att rekommendera

När det kommer till barnvagnar så är det bra att investera i en som har god kvalitet, är säker för barnet och som dessutom är bekväm att köra för er föräldrar. Det är bra att jämföra flera barnvagnar och läsa olika tester om vagnar. En vagn som många rekommenderar är Bugaboo Donkey. Denna barnvagn finns i två modeller, en enkel och en Bugaboo Donkey duo. När det kommer till Bugaboo Donkey duo så det plats med två barn i den. Barnvagnen är enkel att fälla ihop och ta med sig i bilen. Basfärgen på denna barnvagn är svart, men utöver det kan man välja mellan en mängd färglada färger. Denna vagn är bekväm att köra.

Pyret & Snäckan

Bugaboo Donkey duo finns hos Pyret & Snäckan. De har inte bara Bugaboo Donkey duo utan erbjuder flera olika modeller av barnvagnar så som Bugaboo bee Tako, Trille och Mountain Buggy. Bugaboo bee finns som flera sorter, bland annat Bugaboo bee 3 som är en modern, sportig vagn med en användarvänlig konstruktion. Pyret & Snäckan erbjuder även andra saker i sitt utbud så som åkpåsar, bilbarnstolar och skötväskor. Du kan handla på nätet hos denna butik. De har produktgaranti på 1-2 år på barnvagnar och på sina andra produkter samt att det finns en ångerrätt på 30 dagar om man ångrar sig eller inte blir nöjd. Pyret & Snäckan har även bra priser på sina produkter så det är väl värt att beställa från dem.

8 Apr 2016

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: