Bli av med ditt hår på kroppen för gott

Visst är det trist detta med att ta bort kroppshår oavsett vilken metod man använder. Många kvinnor vill idag inte ha hår på benen, under sina armar eller bikinilinjen. Andra ställen man inte vill ha hår på är i ansiktet, på ryggen, magen och så vidare. Det finns många som lider av hår på oönskade ställen på kroppen. Det finns dock flera olika metoder för att bli av med håret.

Rakning och vaxning är en svår metod

Rakning är en metod som du får göra, om och om igen. Det växer snabbt tillbaka och blir stubb på ett kort tag. Denna metod kan även ge inflammerade hårsäckar eller strån som växer inåt. Sedan att det växer ut och blir hårdare är även det jobbigt. Vaxning är en metod som skiljer sig från rakning på det sätt att det tar längre tid för håret att växa ut igen. Detta kan göras hemma så väl som på salong. Dock måste det upprepas en gång per månad. Permanent hårborttagning i Stockholm med laser IPL och diatermi är lasermetoder som ger en permanent hårborttagning. Vanligtvis krävs flera behandlingar inom loppet av en specifik tidsperiod, men sedan kommer håret att vara borta för evigt. Om du vill satsa på laser så är det bra att vända dig till en salong. Du kan läsa mer om olika lasermetoder på HårborttagningStockholm. Du kan även boka in dig på en salong som heter Leilas hudvårdsklinik.

31 Jul 2016

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: