Besök Cervinia och Italien

När jag ska åka skidor så beger jag mig gärna till Italien och skidorten Cervinia. Detta är en av de bästa skidorterna i Alperna enligt mig själv, men även enligt många andra. Cervinia erbjuder en skidåkning som är varierad samt att själva vistelsen blir aldrig tråkig. Det finns nämligen en mängd andra aktiviteter förutom att åka skidor som man kan företa sig här. Det finns även många bra restauranger här, och italiensk mat är ju så gott. Vill du ha mer info om Cervinia eller andra skidorter, så rekommenderar jag sidan Freeride.se. Här finns allt om alla skidorter i Sverige så väl som i Europa. Läs om snödjup, väder eller recensioner från andra som varit där. Detta är en bra sajt, som ger mycket information på ett och samma ställe.

Åka skidor – en rolig aktivitet

Vintertid, så är det två saker folk väljer mellan. Det är att ta flyget ner till ett varmt land och fly den kalla årstiden hemma. Detta gäller ofta de som föredrar sol och värme och avskyr kyla och snö. För dem som gillar snö, åker gärna iväg till en snösäker skidort, för att kunna åka skidor. Det är inte hela Sverige som alltid får snö tyvärr. När det gäller att boka en skidresa gäller det dock att vara ute i god tid. Många ställen blir snabbt fullbokade och det flera månader i förväg. Ska du dessutom åka ut i Europa är det även flygbiljetter och annat som måste ordnas.

6 Jun 2016

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: