Att få betalt för sina fakturor

För att företag ska kunna trygga sin likviditet kan de välja att sälja sina fakturor. En faktura är ett sätt för ett företag att få betalt. Om ni som företag behöver få betalt snabbare än vad era kunder kan betala så kan ni välja att vända er till invoice.se som sysslar med fakturaköp. Redan samma dag eller dagen efter att ni skickat fakturan till detta företag så har ni pengarna på kontot och den provision som ni betalar täcker både administration, riskövertagande och finansiering. Ïnvoice.se har över 10 års bransch erfarenhet och garanterar att alla kunder blir nöjda. Att använda sig av ett företag som sysslar med fakturaköp är ett smart sätt för företag att förbättra kassaflödet samt skapa likviditet. Det kortar även ner kredittiden.

Invoice Finance erbjuder factoring

Invoice Finance erbjuder även något som kallas för factoring. Det är en form av finansieringsform för företag. Många gånger används detta uttryck som ett gemensamt begrepp för fakturafinansiering. Det kan användas som synonym för fakturaköp eller fakturabelåning. Till factoring knyts ibland även andra tjänster, som bokföring eller fakturautskick och risktäckning, det vill säga att invoice.se även tar över risken om fakturan inte betalas. Det gör att du och ditt företag blir skyddade på ett bra sätt. Man kan anpassa factoring helt utifrån ett företag, vad de har för behov, för krav och för förutsättningar. Om du vill läsa mer om vad detta innebär och om företaget som erbjuder detta så kan du besöka invoice.se

24 Mar 2016

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: