Är det dags att köpa present till mamma?

öppnar present

Är det så att du funderar på vad ska man köpa till sin mamma? Det hela beror ju på vad det är för tillfälle och vad din mamma är för person. Är det så att hon fyller år, eller är det inför mors dag i slutet av maj du tänker på? Det finns ju även andra tillfällen man vill visa sin mamma lite uppskattning genom att köpa henne något fint. Ofta brukar man ju se sin mamma som en av de viktigaste personerna man har i sitt liv. Då är det bra att även tala om det för henna och visa det genom att köpa något eller göra något för henne.

Vad gillar din mamma

När du funderar på vad ska man köpa till sin mamma, så fundera på vad hon gillar? Grejar hon mycket i trädgården så kan redskap dit vara en tanke eller varför inte växter eller ett träd att plantera tillsammans där? En resa någonstans med kan ju uppskattas så väl som att ta med henne ut på middag. Du vet ju bäst vad just din mamma gillar och vad hon skulle uppskatta mest att få. Kanske hon är glad bara för lite choklad, eller en bra bok och en filt? Eller vill hon uppleva saker och ut och göra grejer? Så det är vad du ska fundera på först, sedan kommer du upptäcka att det är rätt lätt att hitta något som du kan ge just till din mamma!

6 May 2019

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: