Åk till Latinamerika

Om du är sugen på att testa något annorlunda, så ska du besökainca.se och boka en rundresa i Latinamerika. Latinamerika består av länder i Sydamerika, Centralamerika och södra Nordamerika där latinska språk talas. Främst spanska och portugisiska. Inca Tours grundades 1984 och är bland Sveriges äldsta och mest välkända researrangörer. Från början låg enbart fokus på Latinamerika, men idag finns kunskaper och resor över hela världen. Med Inca Tours kan du få se länder som Argentina, Bolivia, Brasilien, Chile, Costa Rica, Uruguay Ecuador & Galapagos, Kuba, Mexico, Panama. Peru & Machu Picchu.

Att resa med Inca Tours

Med Inca Tours kan du boka olika rundresor till Latinamerika. Det går att beställa färdiga paket, så väl som att lägga till resor eller skräddarsy resor precis så som du vill ha dem. Inca Tours anordnar även gruppresor så väl som att de har ett par kryssningar. Om du vill ha en skräddarsydd resa så är du i goda händer. Detta resebolag har över 30 års erfarenhet av att skräddarsy olika researrangemang. De har dessutom en personlig erfarenhet av varje destination. Upplägget på just din rundresa i Latinamerika beror på vad du har för önskemål. Du kan kombinera unika miljöer så väl som att kombinera två resor i en. Varför inte testa att shoppa i New York och sedan avsluta med bad och sol i Karibien. Du kan även kombinera till exempelvis Peru med Argentina. Hos Inca Tours finns alla möjligheter till att testa något helt annorlunda.

19 Oct 2016

Man ska ha höga krav på sin tillvaro; leva sitt liv till max. Men att kunna finna glädje i det lilla; i sakerna man lätt tar för givna, det är först då man faktiskt kan bli lycklig. Sträva uppåt men ta dig tid att njuta av utsikten längs vägen.

Man är sin egen lyckas smed, som ordspråket påpekar så förträffligt.

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: